FAQ

►► Jeg får ingen bekræftelsesmail eller daglige mails.
A) Tjek at emailen, som du spiller med fra, er korrekt. Det kan du tjekke nederst på startsiden.

B) Tjek din uønskede post / spamfolder. Måske ligger mailen der.

C) Hav tålmodighed. Det kan vare lidt, inden du modtager emailen.

►► Hvordan fungerer julekalenderen?
Fra den 1-24. december kan du åbne dagens låge i julekalenderen via det link, du modtager i den daglige mail. Linket går direkte til dagens låge.

►► Hvad nu hvis jeg ikke får dagens mail?
Hvis du bare har modtaget én mail fra julekalenderen med link til forsiden eller en af lågerne, så kan du bruge samme link hver dag, og så bare selv finde dagens låge på forsiden. Hvis du slet ikke kan modtage mails fra os, så kan vores kundeservice give dig et personligt link, som du kan bruge hver dag. Bare skriv til os på info@smalldanishhotels.dk.

►► Hvad skal jeg bag dagens låge?
Bag dagens låge er der et spørgsmål og 2-3 svarmuligheder, du kan vælge imellem. Der er også et link til en side, hvor du kan få hjælp til svaret. Når du svarer på spørgsmålet i dagens låge før dagen er gået, så er du automatisk med i konkurrencen om dagens præmie. Du får ét lod i konkurrencen bare for at svare, og ét lod ekstra hvis du svarer rigtigt. Dine lodder gælder både på dagen og i konkurrencen om julekalenderens hovedpræmie.

►► Hvad nu hvis jeg ikke når at åbne dagens låge på dagen?
Så kan du stadig svare på spørgsmålet, og du får ét lod i hovedpræmiekonkurrencen hvis du svarer forkert, og to lodder hvis du svarer rigtigt. Du er bare kun med i dagens konkurrence de dage, hvor du svarer på dagen.

►► Hvor kan jeg om jeg har vundet?
Alle vindere får direkte besked hver dag. Desuden offentliggøres vinderne med fornavn og bynavn her på julekalenderens vinderside.

►► Hvornår udtrækkes vinderen af hovedpræmien?
Vinderen af hovedpræmien udtrækkes den 27. december, og får direkte besked. Når vinderen er bekræftet, så offentliggøres også hovedpræmievinderen på julekalenderens vinderside.

►► Er mobil påkrævet for at spille?
Nej, du kan spille med fra mobil, tablet og PC. Der er ikke noget krav om, at du har en mobiltelefon.

►► Kan jeg ombytte min præmie til en anden præmie?
Nej, desværre. Præmierne kan ikke ombyttes til hverken kontanter eller andre præmier.